Transcribe

Articole din ziarul Făclia

Articolele fac parte din ziarul Făclia din 11 ianuarie 1981 și descriu expoziția de fotografie care a fost organizată de artiștii fotografi din Cluj-Napoca în cadrul etapei municipale a Festivalului „Cântarea României”, interviul lui Ion Miclea „A fotografia înseamnă a te angaja într-o cursă împotriva dispariției, a timpului și uitării” și un testimonial referitor la un calendar-album al fotoreporterului Ion Miclea Mihale. Articol din ziarul Făclia din 1981 referitor la al X-lea colocviu studențesc de fotografie organizat de Fotoclubul studențesc „Universitatea” în zilele de 10-12 aprilie 1981 la Cluj-Napoca.
Independent digitisation
Zilele colecțiilor 1989

Show More
 
 
 
 

CREATOR

DATE

-

LANGUAGE

ron

ITEMS

4

INSTITUTION

Europeana 1989

PROGRESS

START DATE
TRANSCRIBERS
CHARACTERS
LOCATIONS
ENRICHMENTS

Generating story statistics and calculating story completion status!

METADATA

Type

Articol
artykuł

Language

ron

Country

Romania

DataProvider

Europeana 1989

Provider

Europeana 1989

DatasetName

137_Ag_EU_1989_Romania

Language

ro

Record ID

/137/_nhnl6bc

Discover Similar Stories

 
 
 
 

Ziarul Făclia 9 martie 1988

1 Item

Ziarul conține un articol intitulat "El și ei în gramatica muncii" ce descrie pregătirea și pasiunea pusă în muncă de maistrul Ioan Dudescu de la Combinatul de Celuloză și hârtie Dej.

Go to:
 
 
 
 

Poveste din timpul retragerii din Moldova

2 Items

Subofiterul Guido Erb , din armata romana a fost cazat in timpul retragerii din Moldova impreuna cu alti camarazi in casa unui taran. Intr-o noapte, flamanzi fiind, au iesit in curtea gospodariei unde se cultivase varza. Proprietarul auzind zgomot , i-a intrebat ce cauta afara la ora aceea.Raspunsul fiind vrem sa mancam varza taranul s-a linistit spunand: mi-era teama ca luati curechi ( varza in grai moldovenesc). Povestirea a fost transmisa in familie oral, prin bunica contributoarei Stanca Desa.

Go to:
 
 
 
 

Presă din perioada Revoluției din decembrie 1989

3 Items

Zilele Colecțiilor 1989 - iulie 2019

Go to: